Autoriserte FC Barcelona billetter Agent
Velg land
  • English
  • French
  • Football Club Barcelona Tickets Sweden
  • Danish
  • Japanese
  • Japanese
  • Italian
  • German

Fotball Club Barcelona billetter

FC Barcelona historie

Gamper, grunnlegger, unnfanget et idrettslag i Barcelona, med hjelp fra Catalans og utlendinger

FC Barcelona, stiftet i 1899 av en gruppe unge utlendinger som bor i Barcelona, var et resultat av den økende populariteten til fotball og andre britisk sport, i Europa. Disse opprinnelse har overdratt til klubben sin interkulturelle identitet, multi-sport fokus og dens rotfestede troskap til Barcelona og Katalonia.

Grunnlaget for klubben sammenfalt med en tid når folk var blir interessert i å spille sport i Catalonia; Dette sosial kontekst og Catalonia idiosynkratiske kultur førte til etableringen av en ny modell av moderne fritids.

I begynnelsen av borgerkrigen, ble klubbens ansatte overfor trusselen om å ha FC Barcelona tatt fra dem, ber dem om å gjøre en viktig komité beslutning som til slutt lagret organisasjonen. Komiteen har vist sin firmaet løse ikke å bryte ut før krigen ledelsen.

På 1930-tallet var preget av politisk ustabilitet og de generelle krisen, som uunngåelig tok sin toll på FC Barcelona. I dette tiåret endured klubben mange katastrofale hendelser, som inkluderte dens grunnlegger død, den andre spanske republikk, den spanske borgerkrigen og mordet på sin president, Josep Suñol. I sammendraget var det en periode preget av usikkerhet, som så en reduksjon i medlemskapet og sletting av noen spillere kontrakter.

Joan Gamper, klubbens grunnlegger, var inspirasjon og drivkraften bak det klubbens første 25 år. Sin forpliktelse til FC Barcelona gikk langt utover sin rolle som spiller, leder og president.

FC Barcelona var forpliktet til sosiale, politiske og kulturelle reform, initiert av republikanske katalanske regjeringen. Det offisielle nyhetsbrevet for klubben i oktober 1932 gjorde det klubbens stilling klart: "vår klubb popularitet unektelig inkluderer elementer som ikke er knyttet til sport." deltakelse i politiske og kulturelle fungerer dannet en del av dette.

Klubben vokste raskt. Antall medlemmer økte fra 201 i 1909 til 2,973 i mindre enn ti år.

I disse årene fastsatt Barca på solid fundament for å definere fotballklubb det ville være. Dette tok det utover den opprinnelige drømmen om en gruppe av venner som hadde grunnlagt den i 1899; Klubben var her å bli,

Denne er en ny fase i klubbens historie, som konsolidert det fotball panorama og sosiale miljøet på byen og landet. En rekke ulike omstendigheter spilte en rolle i prosessen inkludert sin styrke som en organisasjon via jevn vekst av sine medlemmer; det re-skrive Club vedtekter og oppkjøpet av klubbens egne fotball område for første gang. Samtidig så en rekke sportslige suksesser og voksende anerkjennelse gitt til spillere fotball utvikle seg til en masse fenomen, snu den til en profesjonell sport.