Autoriserte FC Barcelona billetter Agent
Velg land
  • English
  • French
  • Football Club Barcelona Tickets Sweden
  • Danish
  • Japanese
  • Japanese
  • Italian
  • German

Fotball Club Barcelona billetter

Om FC Barcelona billetter

TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L.
er din offisielle nettbutikk for FC Barcelona billetter på Camp Nou for alle hjemmekampe.
Vi er et ungt og dynamisk selskap som leverer fullt offisielle og autoriserte FC Barcelona kampbilletter for din fornøyelse, familie og venner og selv for et bedriftsarrangement.
Hvis din lidenskap er fotball, vil du enig at FC Barcelona er en av de beste fotball lagene på verden i dag og trolig en av de beste opplevelsene i livet ditt ville være vitne en kamp på det verdensomspennende berømte FC Barcelonas stadionet, Camp Nou. For å gjøre din drøm, alt du trenger å gjøre er å bestemme hvilke matche deg møter hva å delta fordi vi har billetter til alle de.
Barcelona har blitt et populært reisemål for helgeturer, spesielt å se sublime fotball på Camp Nou, og har sjansen til å ta en detaljert reise trodde alle minner livet innenfor stadion. Vi er glad for å gi deg muligheten til å bo i stedet der Barca stjernene vant 5-0 mot sin evige rival Real Madrid. Nyt en fantastisk dag ute på Camp Nou stadion, den største i Europa og ta FC Barcelona tur som det er den mest populære tur i Barcelona, og er et absolutt must for alle som elsker fotball.
Velger å kjøpe billetter til FC Barcelona garanterer du at du vil ha en flott tid i Barcelona. Hvis du er interessert i å leve en unik opplevelse vi tilbyr også full VIP / gjestfrihet pakker.
We can deliver your tickets to your hotel or apartment at your convenience to avoid long lines and waits. In case you come with friends, we offer great group discounts. Furthermore, all tickets for FC Barcelona games are sold for the local section of the stadium. If exceptionally this were not the case, you would be informed by a notification on the website, which will tell you exactly where the seats are located.
Vår kunnskap om byen tillater oss å hjelpe deg med alt du trenger for ditt opphold, og gjøre din ferie i Barcelona en uforglemmelig opplevelse.
Vi snakker flytende engelsk, fransk og spansk, og vi er her for å hjelpe deg med alt du trenger besøket, så ikke nøl med å spørre oss for mer informasjon.
Travel Connection Offices & Collection point
info@ticketworksonline.com
+34 932 722 666
Carrer Bruc 39 Bajos 08010, Barcelona Spain
TRAVEL CONNECTION SPAIN S.L. B61858031